2007 Kenneldag

Dutchamco’s 05 2007

Kenneldag 2007Zaterdag 12 mei organiseerden wij onze jaarlijkse kenneldag, als gewoonlijk bij Hotel Eetcafé Smits te Wemeldinge. Rond half drie ’s middags zaten alle deelnemers op het terras aan de koffie, alleronverwachts besloot de weergod ons toch ter wille te zijn! Hierna vertrokken we naar de zeedijk voor een fikse wandeling. De collies kunnen hier los rondrennen en dat weten ze te waarderen! Terug in het restaurant gooiden honden en eigenaren de beentjes van de vloer tijdens twee rondjes stoelendans voor baas en hond, onder leiding van Reyn Schuurman en Sandra Wiss. Er werd fanatiek gestreden om de te winnen prijsjes, als altijd afkomstig van kennelsponsor Royal Canin. Dan werd het hoog tijd om de inwendige mens te versterken en moesten we alweer afscheid nemen van de eerste gasten. Daarbij was er voor iedereen nog een klein presentje en wat lekkers voor de honden (ook gedoneerd door Royal Canin). Dank aan Hotel Eetcafé Smits voor de gastvrijheid en iedereen hopelijk tot ziens op de volgende kenneldag.

Reacties zijn gesloten.