2013 Kenneldag

Dutchamco’s laatste kenneldag.

Op 18 mei 2013 was het dan zover: de laatste kenneldag.
Tevens het verjaardagsfeestje van het K-nest dat die dag 10 jaar oud werd.

Met 5 aanwezige jarigen vierden we onder het genot van een Zeeuwse lunch het heugelijke feit op onze vaste stek: Hotel Eetcafé Smits in Wemeldinge.
Bijpraten, knuffels en verjaardagscadeautjes in de vorm van veel lekkers en lekker eten maakten deze 10e verjaardag tot een heel gezellige happening.

Daarna arriveerden de deelnemers aan de kenneldag en vertrok de hele groep voor een wandeling aan de Westerscheldedijk. Het bleef (na weken regen) gelukkig droog en was niet heel warm zodat het voor de jongste en oudste honden goed te doen was om een lekkere tippel te maken. Eenmaal terug op locatie werd ik verrast met bloemen en een werkelijk schitterend herinneringsboek waarin heel veel (oud-)eigenaren van een Dutchamco’s hun verhaal deden over hun hond, de kenneldagen etc. etc. en heel veel mooie foto’s voorgoed de herinnering aan al die honden levend houden. Hans heeft de layout gemaakt en al is zoiets hem wel toevertrouwd, dit is toch wel een heel knap stukje werk… nogmaals heel erg bedankt.

Gezelligheid kent geen tijd en zo was deze dag dan ook heel snel voorbij. Vanaf volgend jaar september zal er 1 keer per jaar (op veler verzoek!) een wandeling worden georganiseerd vanaf de kennel dus:

vast tot ziens.

Reacties zijn gesloten.