collie get together 2014

september 16th 2014 Lia Verniel organized a collie get together for American collie lovers..

Colliewandeling 2014.

Op 6 september komen een kleine 30 Amerikaanse colliefans én hun Collies en andere honden (deelnemers uit Nederland, België en Duitsland !) bijeen in Ellewoutsdijk voor een wandeling aan de zeedijk. Na uitgewaaid te zijn én na uitgebreide fotosessies vertrekt iedereen naar de bekende stek Hotel Eetcafé Smits in Wemeldinge om de inwendige mens te versterken. Hier vindt ook de overdracht van Ody plaats, de nieuwe Colliedame in het leven van Bram en Addy die hun pas overleden Indy opvolgt als gewaardeerd gezinslid. Gezelligheid kent geen tijd, pas na 20.30 uur breken de laatste deelnemers op…
Mijn mooiste moment van de dag: alle 4 Dutchamco’s K-tjes zijn nog eenmaal op leeftijd van ruim 11 jaar samen en King, Kyliam, Kyra en Kate poseren uitgebreid voor fotograaf/eigenaar/webmaster Hans!
Met stip op 2: Oma Leonie is op leeftijd van ruim 11 jaar aanwezig, helemaal vanuit Noord-Duitsland.
En dikke derde: de waardering voor de organisatie van de deelnemers.
En dus ja: tot volgend jaar !

Reacties zijn gesloten.