Fellow in Holland

Fellow in Holland

Nieuwjaarsdag hebben we besloten om toch een vriend voor Vegas te laten komen uit Duitsland. De enige witte (White Sable headed) uit het nest zou onze nieuwe huisgenoot worden.
Nicole, van Immortal Lady’s, is voor ons naar Nederland gereden, waar we haar heel dankbaar voor zijn. Met onze Fellow (want zo heet onze kleine aap) is ook zijn zus meegereden die een plekje in België heeft gevonden. Ook 2 volwassen honden van Immortal Lady’s vonden een nieuw thuis in Nederland.
Vegas is erg blij met zijn halfbroertje. Je kunt immers geen hond zijn voor een hond.

New Year’s Day, we decided to send for a friend for Vegas from Germany. The only white in the litter should become a new member of our family.
Nicole, from Immortal Lady’s, drove to the Netherlands for us and we are grateful that she did. Together with Fellow (that’s the name of our little monkey) his sister came along because she found her new home in Belgium. Also two adult dogs from kennel Immortal Lady’s found an new home in Holland.
Vegas is very happy with his little half-brother. You can’t be a dog for a dog.

Immortal lady's (Germany)

Reacties zijn gesloten.