Pet Cancer Awareness

Pet Cancer Awareness Month in de VS

Met veel plezier laat ik jullie weten dat deze maand, Pet Cancer Awareness Month in de VS, door mij het mooie bedrag van € 450,–, dat is USA $ 507,–, wordt overgemaakt voor onderzoek naar het ontwikkelen van een vaccin voor een hersentumor die o.a. bij de Collie iets vaker voorkomt dan bij veel andere rassen.

Er is ook een link met andere onderzoeken en men verwacht dat er een verband is met hersentumoren bij de mens, extra mooi dus.

PetCancerAwareness

onderzoek 02071

Voor degene die heel erg geïnteresseerd is: www.akcchf.org, onderzoek 02071.
De donatie 2015 wordt gemaakt in loving memory voor Collies Cassie, Evan, Ashley en Flash, Sheltie Lucky en mix-breed Shaun, dierbare hondenvrienden die hun strijd tegen kanker korter of langer geleden verloren….

Bedankt

Uiteraard heb ik dit resultaat enkel kunnen bereiken dankzij iedereen die een bijdrage heeft geleverd.
Alle kopers van spulletjes heel erg bedankt.
Maar ook iedereen die goede spulletjes leverde voor de verkoop, met mij op de rommelmarkt staat, foto’s maakt voor de verkoop op Marktplaats, me een podium biedt op een hondenactiviteit voor verkoop, voor me bankiert in de VS, etc. etc. héél erg bedankt!!!

Logo_AKCCHF

Kleine stapjes

Samen kunnen we kanker bij honden/dieren pootje lichten, al is dit een gevecht van heel lange adem. Toch worden elke keer kleine stapjes (en soms ineens een grote) in de goede richting gezet.
Iedere donatie, hoe klein ook helpt het verschil maken en met elke gift ben ik oprecht blij.

Vele druppels vormen de zee

Inmiddels is er al een groep mensen die hun koperen euromuntjes (1, 2 en 5 cent) spaart. Zo af en toe krijg ik dan ineens een zakje muntjes. Een manier van sparen die je bijna niet merkt maar vele druppels vormen de zee en deze manier van sparen zet als er maar genoeg mensen meedoen wel degelijk zoden aan de dijk. Ik hoop dan ook dat er nóg meer mensen op deze manier hun steentje gaan bijdragen.

The battle goes on!

Voor de periode mei 2015 t/m april 2016 staan alweer een aantal activiteiten gepland waar ik mijn spulletjes ga verkopen, kortom the battle goes on!

Nogmaals allemaal heel erg bedankt voor jullie hulp en steun!

Lia

Reacties zijn gesloten.