Colliewandeling 2015

Uitnodiging Colliewandeling 2015

Beste allemaal,

De jaarlijkse colliewandeling staat gepland op zaterdag 5 september 2015.

14:00 uur Ellewoutsdijk

We ontmoeten elkaar (net als vorig jaar) om 14.00 uur bij het Fort Ellewoutsdijk in Ellewoutsdijk.

Navigatie: Fortweg Ellewoutsdijk

We gaan daar (afhankelijk van het weer en de conditie/leeftijd van uw hond) een kleinere of grotere wandeling maken. De honden kunnen los lopen en het wandelpad is goed toegankelijk voor rollator, wandelwagen etc.

Eetcafé Smits in Wemeldinge

Daarna rijdt ieder op eigen gelegenheid naar Hotel Eetcafé Smits in de Wilhelminastraat in Wemeldinge, waar het op het terras (bij goed weer) of in de grote zaal (bij slecht weer) altijd goed toeven is en iedereen de inwendige mens kan versterken.

Er blijft vast ook wel weer een groepje eten aan het eind van de middag om de dag gezellig af te sluiten?!

Onderzoek naar kanker

Er zullen ook weer spulletjes te koop zijn waarvan de opbrengst bestemd is voor onderzoek naar kanker bij de hond. Heeft u kleingeld hiervoor gespaard dan is dit dé gelegenheid om dat in te leveren! In 2014 bedroeg te totale opbrengst van mijn actie € 450,– en met de donatie van mijn Amerikaanse collega erbij werd $ 550,– gestort naar de AKC Canine Health Foundation voor het ontwikkelen van aan vaccin tegen een hersentumor die o.a. bij de Collie net wat meer voorkomt dan bij andere hondenrassen.

Laat even weten of je komt

Het is fijn om vooraf te weten wie er komen, dus graag even een belletje of mailtje als u komt. Op de laatste dag alsnog besluiten om toch mee te gaan mag ook, maar het is leuker om met de hele groep te gaan lopen. Als ik weet dat u komt wachten we tot de groep compleet is!
Ik duim voor veel mensen en collies (de eerste aanmeldingen zijn al binnen!) en mooi weer.
Groetjes en tot ziens in september,

Lia

collie run

Foto’s 2014

Colliewanderung am 5ten September 2015, Anfang 14.00 Uhr.
Treffpunkt: Fort Ellewoutsdijk in Ellewoutsdijk.
Hinterher: Gemütlich Treffen/Hotel Eetcafé Smits, Wilhelminastrasse in Wemeldinge.

Reacties zijn gesloten.