Collie Walk 2015

Amerikaanse Colliewandeling 2015

De hele morgen duimen voor droog weer door mijzelf en alle logees wierp vruchten af: precies op het tijdstip dat de wandeling in Ellewoutsdijk van start ging werd het droog, en dat bleef het de rest van de dag!
Ongeveer 30 mensen en 20 honden genoten van een heerlijke wandeling aan de Westerscheldedijk.
Daarna kwamen we samen op de vertrouwde adres Hotel Eetcafé Smits in Wemeldinge om bij te kletsen met en over onze beste maatjes: de Amerikaanse Collie. Dan vliegt de tijd en nadat een grote groep als afsluiting genoot van een etentje zat de koek voor dit jaar er alweer op.
De hondenkoekjes op tafel werden gesponsord door Dierenspeciaalzaak Beestenspul uit Rotterdam, waarvoor hartelijk dank weer aan Petra en Margreet!
Gedurende de hele bijeenkomst waren rommelmarktspulletjes te koop ten bate van de American Kennel Club Canine Health Foundation voor onderzoek naar blaaskanker bij de hond (www.akcchf.org onderzoek nummer 01577). In mei 2016 zal de totale opbrengst van 1 jaar inzamelen worden gedoneerd in loving memory of Dutchamco’s Kansas KELLY.
De opbrengst van de kennelwandeling bedroeg, inclusief nagekomen giften, € 61,15. Alle gevers heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!!!
En verder laat ik de foto’s voor zich spreken…..

Photo’s Fam. Klink

Reacties zijn gesloten.