Colliewandeling 2016

Uitnodiging Colliewandeling 2016

Beste allemaal,

De jaarlijkse colliewandeling staat gepland op zaterdag 3 september 2016.
We ontmoeten elkaar (net als vorig jaar) om 14.00 uur bij het Fort Ellewoutsdijk in Ellewoutsdijk.
We gaan daar (afhankelijk van het weer en de conditie/leeftijd van uw hond) een kleinere of grotere wandeling maken. De honden kunnen los lopen en het wandelpad is goed toegankelijk voor rollator, wandelwagen etc.

Navigatie: Fortweg Ellewoutsdijk

Smits

Daarna rijdt ieder op eigen gelegenheid naar Hotel Eetcafé Smits in de Wilhelminastraat in Wemeldinge, waar het op het terras (bij goed weer) of in de grote zaal (bij slecht weer) altijd goed toeven is en iedereen de inwendige mens kan versterken. Er blijft vast ook wel weer een groepje eten aan het eind van de middag om de dag gezellig af te sluiten?!

Loterij

Er zal dit jaar een loterij d.m.v. enveloppen trekken gehouden worden waarvan de opbrengst bestemd is voor onderzoek naar kanker bij de hond. Heeft u kleingeld hiervoor gespaard dan is dit meteen dé gelegenheid om dat in te leveren! In mei 2016 bedroeg de opbrengst van mijn actie € 580,– en is er $ 660 ,– gestort naar de AKC Canine Health Foundation voor onderzoek 02337-A: Capturing tumor cells in canine blood. De donatie is overgemaakt in loving memory of Jollie Collie’s Bright Brandish en Dutchamco’s Kansas Kelly, 2 collievrienden die als door het meten van tumormarkers in hun bloed een eerdere diagnose mogelijk was geweest, een véél betere kans hadden gehad….

Laat vooraf weten of je komt

Het is fijn om vooraf te weten wie er komen, dus neem contact met op. Op de laatste dag alsnog besluiten om toch mee te gaan mag ook, maar het is leuker om met de hele groep te gaan lopen. Als ik weet dat u komt, wachten we tot de groep compleet is!
Ik duim voor veel mensen en collies (de eerste aanmeldingen zijn al binnen!) en mooi weer.

Groetjes en tot ziens in september,

Lia

Deutsch

Colliewanderung am 3ten September 2016, Anfang 14.00 Uhr.
Treffpunkt: Fort Ellewoutsdijk in Ellewoutsdijk.
Hinterher: Gemütlich Treffen/Hotel Eetcafé Smits, Wilhelminastrasse in Wemeldinge.

Bitte anmelden.

American Collie 2015

.

Reacties zijn gesloten.