American meeting September 2016

The American Collie meeting September 2016

Onder een strakblauwe lucht, een klein briesje en een heleboel zonneschijn troffen 41 collievrienden, 22 Collies en 7 andere honden elkaar op 3 september om 14.00 uur bij het fort in Ellewoutsdijk. De oudste deelnemende viervoeters in de leeftijd van ruim 8 jaar en de jongsten bijna 1 jaar betekende dat alle honden de grote wandeling fysiek met gemak aankonden. En dus genoot een lang lint van mensen en honden van een schitterende wandeling langs de Westerschelde.

Na afloop troffen we elkaar op het terras van Hotel Eetcafé Smits in Wemeldinge waar voor de honden grote bakken water en een koekje waren voorzien en waar de baasjes wederom niets te kort kwamen.

Er was volop belangstelling voor de loterij via enveloppen trekken, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan onderzoek naar kanker bij de hond. Ook hadden een aantal mensen trouw muntjes gespaard en werden grote en kleinere zakjes met kopergeld leeggestort in de collectebus. De opbrengst van deze dag bedroeg maar liefst 

€ 132,11 !!! , een prachtig resultaat.

Iedereen heel hartelijk dank voor jullie bijdrage die zoals altijd in mei volgend jaar wordt overgemaakt voor één specifiek onderzoek van de AKC Canine Health Foundation.

De aanwezige Immortal Lady Collies werden samen op de foto gezet en ook de (veel kleinere) Lassie familie ging op de kiek.

Tenslotte genoot een grote groep van een gezamenlijke maaltijd, nog steeds op het terras. Altijd een heel gezellig slot van een leuke dag.

Volgend jaar zal de wandeling wéér plaatsvinden en aan de reacties te horen kijkt menigeen daar net als ik al naar uit. Ook dan zal er een actie ten bate van onderzoek naar kanker bij de hond worden gehouden dus spaar vooral weer muntjes, want elke bijdrage telt en maakt mede het verschil!

Voor de rest spreekt de foto reportage denk ik voor zich…..

Reacties zijn gesloten.