kanker bij honden

Mei 2017.

Beste allemaal,
Deze maand maak ik als gebruikelijk (via Saskia in Amerika om bankkosten te vermijden, dankjewel weer Saskia) mijn bijdrage over naar de AKC Canine Health Foundation voor het onderzoek naar kanker bij honden.

AKCCHF
Dit jaar blijkt het enkel mogelijk om te kiezen uit 4 divisies in onderzoek naar kanker bij de hond: algemeen, hemangiosarcoom, osteosarcoom en lymfoom.  De keuze is gevallen op de sectie algemeen, mede omdat de Collie Health Foundation(CHF) in Amerika dit jaar haar steun ook heeft toegezegd aan deze sectie gezien het belang van de daarin ondergebrachte onderzoeken. De groep dierenartsen die deze keuze jaarlijks maakt, samen met de donateurs van de CHF, ken ik.  Ik sluit me dan ook graag bij hun weloverwogen keus aan.
Het bedrag dat is overgemaakt bedraag € 635,50.   
In dollars is dat 710,93 !!!!
Iedereen die in welke vorm ook heeft bijgedragen aan dit prachtige resultaat dank ik vanuit de grond van mijn hart.
De donatie geschiedt In Loving Memory voor Dutchamco’s Chime for Cassie en Lucky von der Wielandsschmiede.  Mijn Collie die op leeftijd van slechts 9 jaar overleed aan een tumor in haar neus en mijn eerste Sheltie die ik op leeftijd van bijna 15 jaar verloor aan een hersentumor.

AKC canine health foundation
Uiteraard gaat de actie verder in 2017 en elke bijdrage blijft welkom. Denk nog eens aan de tip om kopergeld te sparen…. alle beetjes helpen, iedere cent telt.
Nogmaals iedereen bedankt voor alle steun en bijdragen. Met hartelijke groet,

Lia Verniel – Dutchamco’s Collies

Reacties zijn gesloten.