Uitnodiging Colliewandeling 2017

Uitnodiging Colliewandeling 2017

Beste allemaal,
De jaarlijkse colliewandeling staat gepland op zaterdag 2 september 2017.

Fort Ellewoutsdijk 14:00 uur

We ontmoeten elkaar (net als vorig jaar) om 14.00 uur bij het Fort Ellewoutsdijk in Ellewoutsdijk.

We gaan daar (afhankelijk van het weer en de conditie/leeftijd van uw hond) een kleinere of grotere wandeling maken. De honden kunnen los lopen en het wandelpad is goed toegankelijk voor rollator, wandelwagen etc.

Hotel Eetcafé Smits

Daarna rijdt ieder op eigen gelegenheid naar Hotel Eetcafé Smits in de Wilhelminastraat in Wemeldinge, waar het op het terras (bij goed weer) of in de grote zaal (bij slecht weer) altijd goed toeven is en iedereen de inwendige mens kan versterken. Er blijft vast ook wel weer een groepje eten aan het eind van de middag om de dag gezellig af te sluiten?!

Loterij ten behoeve van AKC Canine Health Foundation

Er zal wederom een loterij d.m.v. enveloppen trekken gehouden worden waarvan de opbrengst bestemd is voor onderzoek naar kanker bij de hond. Heeft u kleingeld hiervoor gespaard dan is dit meteen dé gelegenheid om dat in te leveren! In mei 2017 bedroeg de opbrengst van mijn actie € 635,50 en is er $ 710,93 gestort naar de AKC Canine Health Foundation!!
Iedereen die heeft meegeholpen dit bedrag te realiseren: DANK JE WEL !!!!

Dit jaar was voor particulieren enkel mogelijk om te doneren voor 4 verschillende soorten van kanker: lymfoom, hemangiosarcoom, osteosarcoom en algemeen. De onderzoeken welke de Collie Club of America ondersteunt vielen in de sectie algemeen en daar heb ik me in mijn keuze bij aangesloten. De donatie is overgemaakt in loving memory of Collie Dutchamco’s Chime for Cassie en Sheltie Lucky von der Wielandsschmiede. De eerste overleed op leeftijd van ruim 9 jaar aan een adenocarcinoom in de neus. De ander op leeftijd van bijna 15 jaar aan een hersentumor.

Laat even weten als je komt

Het is fijn om vooraf te weten wie er komen, dus graag even een belletje (0113-655 653) of mailtje als u dat al weet. Op de laatste dag alsnog besluiten om toch mee te gaan mag ook, maar het is leuker om met de hele groep te gaan lopen. Als ik weet dat u komt, wachten we tot de groep compleet is! Aanmelden via americancollie.nl kan uiteraard ook. Ik duim voor veel mensen en collies (de eerste aanmeldingen zijn al binnen!) en mooi weer. Groetjes en tot ziens in september,

Lia

Deutsch

Colliewanderung am 2ten September 2017, Anfang 14.00 Uhr.
Treffpunkt: Fort Ellewoutsdijk in Ellewoutsdijk.
Hinterher: Kaffee/Tombola usw. Hotel Eetcafé Smits, Wilhelminastrasse in Wemeldinge.
GSM Lia: 00 31 (0)6 53 98 33 06 oder  e-mail.

American Collie Walk

Reacties zijn gesloten.