Colliewandeling zaterdag, 1 september 2018

Uitnodiging Colliewandeling 2018

Beste allemaal,

De jaarlijkse colliewandeling staat gepland op zaterdag 1 september 2018.

Fort Ellewoutsdijk

We ontmoeten elkaar (net als vorig jaar) om 14.00 uur bij het Fort Ellewoutsdijk in Ellewoutsdijk.

We gaan daar (afhankelijk van het weer en de conditie/leeftijd van uw hond) een kleinere of grotere wandeling maken. De honden kunnen los lopen en het wandelpad is goed toegankelijk voor rollator, wandelwagen etc.

Hotel Eetcafé Smits

Daarna rijdt ieder op eigen gelegenheid naar Hotel Eetcafé Smits in de Wilhelminastraat in Wemeldinge, waar het op het terras (bij goed weer) of in de grote zaal (bij slecht weer) altijd goed toeven is en iedereen de inwendige mens kan versterken.

Er blijft vast ook wel weer een groepje eten aan het eind van de middag om de dag gezellig af te sluiten?!

Onderzoek naar kanker bij de hond

Er zal wederom een loterij d.m.v. enveloppen trekken gehouden worden waarvan de opbrengst bestemd is voor onderzoek naar kanker bij de hond. Heeft u kleingeld hiervoor gespaard dan is dit meteen dé gelegenheid om dat in te leveren! In mei 2018 bedroeg de opbrengst van mijn actie € 776,50 en is er $ 896,35 gestort naar de AKC Canine Health Foundation, een absoluut record!
Iedereen die heeft meegeholpen dit bedrag te realiseren: DANK JE WEL !!!!
Dit jaar was het voor particulieren enkel mogelijk om te doneren voor 4 verschillende soorten van kanker: lymfoom, hemangiosarcoom, osteosarcoom en algemeen. Dit keer is gedoneerd voor onderzoek naar lymfoom, een kankersoort met een vaak slechte prognose die in alle rassen (en kruisingen) héél vaak optreedt. De donatie is overgemaakt in loving memory of Roxy, Immortal Lady’s Newberry Barry, Tavern Hill All Hallows’ Eve, Dutchamco’s Keir Kennth en Dutchamco’s Happy Highlander. Evan, Kenneth en Happy verloren we langer geleden aan lymfoom. Roxy en Barry overleden beiden zeer onverwacht dit jaar aan een andere vorm van kanker….

Laat weten als je komt

Het is fijn om vooraf te weten wie er komen, dus graag even een belletje (0113-655 653) of mailtje (dutchamcos@hetnet.nl) als u dat al weet. Op de laatste dag alsnog besluiten om toch mee te gaan mag ook, maar het is leuker om met de hele groep te gaan lopen. Als ik weet dat u komt, wachten we tot de groep compleet is!

Ik duim voor veel mensen en collies (de eerste aanmeldingen zijn al binnen!) en mooi weer. Groetjes en tot ziens in september,
Lia

Deutch

Colliewanderung am 1ten September 2018, Anfang 14.00 Uhr.
Treffpunkt: Fort Ellewoutsdijk in Ellewoutsdijk.
Hinterher: Kaffee/Tombola usw. Hotel Eetcafé Smits, Wilhelminastrasse in Wemeldinge.
GSM Lia: 00 31 (0)6 53 98 33 06 e-mail: dutchamcos@hetnet.nl

Reacties zijn gesloten.