Colliewandeling 31 augustus 2019

Beste Collievrienden,

De jaarlijkse colliewandeling staat gepland op zaterdag 31 augustus 2019.

Agenda

  • 31 augustus 2019
  • Start: 14:00 uur
  • bij partycentrum Schoudee Wemeldinge
  • daarna Hotel Eetcafé Smits in Wemeldinge

Ontmoeting

We ontmoeten elkaar om 14.00 uur in Wemeldinge, onderaan de dijk bij partycentrum Schoudee.  Volg in Wemeldinge de bordjes Camping Linda. U passeert de camping (rechts van u) en slaat rechtsaf de Koudepolderweg in. Aan het einde naar rechts en onder aan de dijk parkeren op de hoek van de Koudepolderweg/Schoudeeweg.  Postcode 4424 NB Wemeldinge.

Wandeling

We gaan daar (afhankelijk van het weer en de conditie/leeftijd van uw hond) een kleinere of grotere wandeling maken. De honden kunnen los lopen en het wandelpad is goed toegankelijk voor rollator, wandelwagen etc.
Deze plaats is tevens geschikt voor Nicole om foto’s te maken van de honden, al dan niet in familieopstelling.

Hotel Eetcafé Smits

Daarna treffen we elkaar bij Hotel Eetcafé Smits in de Wilhelminastraat in Wemeldinge, waar het op het terras (bij goed weer) of in de grote zaal (bij slecht weer) altijd goed toeven is en iedereen de inwendige mens kan versterken. Er blijft vast ook wel weer een groepje eten aan het eind van de middag om de dag gezellig af te sluiten?!

Loterij

Er zal wederom een loterij d.m.v. enveloppen trekken gehouden worden waarvan de opbrengst bestemd is voor onderzoek naar kanker bij de hond. Heeft u kleingeld hiervoor gespaard dan is dit meteen dé gelegenheid om dat in te leveren! In mei 2019 bedroeg de opbrengst van mijn actie € 613,50 en is er $ 662,45 gestort naar de AKC Canine Health Foundation voor onderzoek naar haemangiosarcoom, bijgenaamd de silent killer. De donatie is overgemaakt in loving memory of Roxy en Immortal Lady’s Cameron Alexa (Cissy).
Iedereen die heeft meegeholpen dit mooie bedrag te realiseren: SUPER BEDANKT !!!

Laat weten of je komt

Het is fijn om vooraf te weten wie er komen, dus graag even een belletje (0113-655 653),   appje (06 53 98 33 06) of mailtje (dutchamcos@hetnet.nl) als u dat al weet. Op de laatste dag alsnog besluiten om mee te gaan mag ook, maar het is leuker om met de hele groep te gaan lopen. Als ik weet dat u komt, wachten we tot de groep compleet is! Ik duim voor veel mensen en collies én mooi weer.

Groetjes en tot ziens op 31 augustus!

Lia Verniel

Deutsch

Colliewanderung am 31ten August 2019, Anfang 14.00 Uhr.

Treffpunkt: Ecke Koude Polderweg/Schoudeeweg Wemeldinge, PLZ:  4424 NB Wemeldinge

Hinterher: Kaffee/Tombola usw.  Hotel Eetcafé Smits, Wilhelminastrasse in Wemeldinge. GSM Lia: 00 31 (0)6 53 98 33 06       e-mail: dutchamcos@hetnet.nl

American Collie Walk

Reacties zijn gesloten.