Colliebijeenkomst 2021

Uitnodiging Colliewandeling 2021.

Beste Collievrienden,

De jaarlijkse colliewandeling staat gepland op zaterdag 4 september 2021. We ontmoeten elkaar om 14.00 uur in Wemeldinge, onderaan de dijk bij Gasterij Schoudee, Schoudeeweg 1, 4424 NB Wemeldinge.

Wandeling

We gaan daar (afhankelijk van het weer en de conditie/leeftijd van uw hond) een kleinere of grotere wandeling maken. De honden kunnen los lopen en het wandelpad is goed toegankelijk voor rollator, wandelwagen etc. Deze plaats is tevens geschikt voor Nicole om foto’s te maken van de honden, al dan niet in familie opstelling.

Terras

Gasterij Schoudee is wederom de locatie voor ons samenzijn. We hebben de beschikking over de zaal (bij slecht weer) en het aan de zaal grenzende terras (bij goed weer).
Ook dit jaar zal de opstelling van tafels/stoelen in de zaal en op het terras zijn volgens de dan geldende RIVM corona-richtlijnen. Uiteraard dient iedereen zich aan deze richtlijnen te confirmeren en de eventuele aanwijzingen van het personeel op te volgen.

Belangrijke afspraken

Omdat de zaal dichtbij het restaurant gelegen is en “ons” terras nabij het algemene terras gelegen is zijn verder de volgende afspraken gemaakt: alle honden dienen op het terrein en in het restaurant aangelijnd te zijn. Indien uw hond onrust veroorzaakt door langdurig blaffen of een ruzietje met een andere hond neemt u even afstand (andere zitplaats of rondje buiten om tot rust te komen) en probeert het dan nog eens.
Het is NIET de bedoeling dat de andere gasten last dan wel overlast van onze groep hebben!!!

Loterij

Er zal wederom een loterij d.m.v. enveloppen trekken gehouden worden waarvan de opbrengst bestemd is voor onderzoek naar kanker bij de hond. Heeft u kleingeld hiervoor gespaard dan is dit meteen dé gelegenheid om dat in te leveren! In mei 2020 bedroeg de opbrengst van mijn actie € 613,50 en is er $ 662,45 gestort naar de AKC Canine Health Foundation voor onderzoek naar osteosarcoom oftewel botkanker.

Een enorm agressieve kankersoort welks behandeling vrijwel altijd gepaard gaat met een verminkende amputatie. Mede hierdoor slapen de meeste honden kort na de diagnose in. De donatie is overgemaakt in herinnering aan alle Immortal Lady’s en Dutchamco’s Collies die zijn overleden aan kanker. Gezien de corona en het dus vrijwel niet kunnen ontwikkelen van activiteiten ben ik erg blij met dit resultaat. Iedereen die hieraan op welke wijze ook bijdroeg méér dan bedankt, het is geweldig!!!

Vooraf aanmelden a.u.b.

Omdat het voor de inrichting van de zaal en het terras nu noodzakelijk is te weten wie er komen verzoek ik u vriendelijk maar met klem dat vooraf te laten weten door middel van een

Vóór vrijdagmiddag 3 september 2020, 16.00 uur.

Dit is tevens nodig om indien er door het corona virus ineens roet in het eten wordt gestrooid (en plan B uit de kast wordt getrokken!) u daarover op tijd te kunnen inlichten. Ik duim voor veel mensen, véél collies, mooi weer en een virus dat zich koest houdt….! Blijf gezond en tot 4 september as.
Hartelijke groet,

Lia Verniel

Reacties zijn gesloten.